Az oldalon sütiket használunk. További információért katt: IDE
Elfogadom

Hogyan segíthetsz gyorsan és hatékonyan a síró kisbabádon?

Gyakorlatias megoldási javaslatok lépésről lépésre kisgyermekes szülők számára, melyek segítenek feltárni a sírás valódi okait, valamint gyors és hatékony segítséget nyújtanak a baba mielőbbi megnyugtatásához.

MEGRENDELEM! TÖBB INFÓT KÉREK!

A Babák Könyve e-book sorozat első részében átadok neked mindent, amit szülő-csecsemő konzulensként, pedagógusként és édesanyaként megtudtam és átéltem a sírásról és a hatékony megnyugtatásról.

Kinek szól ez az e-book?

 • Babát tervezőknek,

  akik szeretnék kezdettől fogva aggódás és félelem nélkül, magabiztosan kezelni a sírós helyzeteket.
 • Tudatos szülőknek,

  akik szeretnének biztos támpontokat kapni annak eldöntésére, hogy a babájuk sokat sír-e; mit jelenthetnek az egyes sírásfajták; és hogy mikor forduljanak szakemberhez.
 • Kisbabás szülőknek,

  akik már magukhoz ölelhetik gyermeküket, de néha fogalmuk sincs, miért sír, és hogyan lehetne minél hamarabb megnyugtatni.
 • Elégedett szülőknek,

  akiknek legtöbbször sikerül megnyugtatni gyermeküket, de szeretnének még több hatásos módszert megismerni sírás, nyűgösködés esetére.
 • Kimerült szülőknek,

  akik úgy érzik, mindent megtesznek, mégis sokat sír, naphosszat nyűgösködik a gyermekük.

 • Szakembereknek,

  akik foglalkoznak babákkal, kisgyermekekkel, és szeretnék ismereteiket felfrissíteni, vagy szeretnének elmélyülni a sírás témakörében.


Mennyibe kerül a könyv?
screen

Miért írtam ezt a könyvet?

15 éve foglalkozom kisgyermekes családokkal, ám amikor megszülettek a saját gyermekeim, megszaporodtak az anyukák kérdései felém:

 • az én babám mennyit sírt?
 • hány hónaposan aludta át az éjszakákat?
 • mikor adtam neki először darabos ételt?
 • mi hogyan éltük túl a dackorszakot...?


Úgy gondolták, három gyermek után már biztosan szereztem némi tapasztalatot. Ez így is van, ám minden gyermek és minden család más, így igazán hatékony válaszokat azután tudtam adni, miután magam is alaposan tájékozódtam, majd továbbképeztem magam.

Szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens végzettséggel viszont úgy éreztem, mindazt, amit megtanultam, megtapasztaltam, minden kisgyermekes szülőnek tudnia kellene, hogy ha lehet, megelőzhessék a nehézségeket, és ne váljanak azok problémává az életükben.

Ezért született meg a Babák könyve e-book sorozat ötlete, melynek első része a kisgyermekes szülők számára az egyik legtöbb kérdést, kihívást jelentő területtel: a sírás, nyűgösködés és a megnyugtatás témakörével foglalkozik.

Hogy a babás korszak ne a túlélésről, hanem örömteli együttlétekről, boldog-mosolygós ölelésekről szólhasson.

MEGRENDELEM!
screen

Rólam

Bánkiné Révész Adrienn vagyok:

 • otthon feleség és édesanya (Péter, Gergely és Anett legtöbbször határtalanul boldog, máskor kissé feldúlt anyukája).

 • végzettségem szerint tanár és integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens, illetve jelenleg is többféle foglalkozás vezetője: a legkisebbeknek Kerekítő (baba-mama ölbeli játékos program), kicsit nagyobbaknak: Hangoló (komplex személyiség- és képességfejlesztés ovisoknak), felnőtteknek: Minimóka (baba-mama kapcsolatteremtő program várandósoknak).


15 éve kezdtem kisbabás családokkal foglalkozni. Az azóta eltelt idő alatt több száz gyermekkel és családdal ismerkedtem meg, Németországban külföldi tapasztalatokat is szerezhettem, így a saját élményeink mellett rengeteg szülőtől is mérhetetlenül sokat tanulhattam a legkisebbek világáról.

A szülőkkel való beszélgetések és az ő kérdéseik késztettek arra, hogy még többet tudjak a babákról és arról, hogyan lehetne megelőzni és minél gyorsabban, hatékonyabban megoldani azokat a gondokat, amelyek a kisbabás-kisgyermekes időszakban felmerülhetnek. Így tanulásra adtam a fejem, és a budapesti Semmelweis Egyetemen képeztem tovább magam diplomás szülő-csecsemő és kisgyermek konzultációs szakemberré.

Mindaz, amit a babák egészséges testi-lelki fejlődéséről a szülő-csecsemő konzultációs képzésen, a családokkal végzett munka keretein belül, valamint a legújabb szakirodalomból és saját tapasztalataiból szerezhettem, benne van a Babák Könyve e-book sorozat köteteiben.

Szívből remélem, hogy sok család segítségére lesznek majd!Mennyibe kerül a könyv?
screen

Mire számíthatsz?

Ha alkalmazod a könyvben leírtakat:

- magabiztos szülő leszel és már a kisbaba első napjaitól kezdve kézben tartod az eseményeket;

- végre megérted miért sír, és tudni fogod mit kell tenned;

- megismered a sírással kapcsolatos tévhiteket és helyettük tényekre és a legújabb kutatási eredményekre alapozott magyarázatot kapsz;

- megszűnik a félelem és kiszolgáltatottság érzése, mert szinte minden esetben képes leszel megnyugtatni a gyermekedet;

- tudni fogod, mi számít "normálisnak" és mikor kell orvoshoz vagy más szakemberhez fordulnod.ÉRDEKEL!

Miről olvashatsz az e-bookban?

 • Miért sír?

  Miért pont sírással jelez a baba? Mi vele az alapvető célja? Hagyni kell sírni vagy komolyan kell venni? Elkényeztetem, ha felveszem, sokat ölelgetem? • Mit tehetünk?

  Tudod már miért sír, de jó lenne minél gyorsabban megnyugtatni?
  A Babák Könyve 1. pontosan ebben segít! A könyvben lévő megoldási javaslatokkal a megnyugtatás még gyorsabban megy majd!


 • Mi a normális?

  Milyen a "normális" sírás? Milyen jellemzői, milyen típusai vannak? Mit jeleznek az egyes sírásfajták? Honnan ismerhető fel a "normálistól eltérő" sírás? • Mikor kérj segítséget?

  Ez még normális? Vagy itt az ideje valakitől segítséget kérni? Ha igen, kitől? Családtól? Barátoktól? Szakembertől?
  A könyvből segítséget kapsz ehhez is!

 • Mi lehet a baj?

  Hogyan lehet megtalálni a sírást kiváltó oko(ka)t? Egy néhány lépéses módszert mutatok a könyvben, amit követve hamar kideríthető a gond! • Igaz vagy nem igaz?

  Tényleg sírósabbak az elsőszülött fiú gyermekek? A kólika okozza a sírást vagy fordítva? Számtalan feltételezés, hiedelem kering ma a babákról. Tények ezek vagy tévhitek? A válaszok benne vannak a e-bookban!

MEGRENDELEM!

Vásárolj kockázat nélkül!

100% elégedettségi garanciát vállalok!

Amennyiben a Babák könyve 1. megvásárlása után úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, nem találtad meg a választ a kérdéseidre, csak írj nekem egy e-mailt, és kérdés nélkül visszautalom neked az árát!
Ezzel a lehetőséggel a vásárlás dátumától számított két teljes hónapon keresztül bármikor élhetsz.

screenA gyermeksírás az egyik legtöbb aggodalmat okozó dolog, ami egy kisgyermekes család életében előfordulhat. Nem érdemes várni, hogy majdcsak elmúlik magától, hiszen addigra sérülhetnek a szülő-gyermek kapcsolatok, és az egész a család élete felborul.

Pedig egy egyszerű, néhány lépéses módszer, és néhány fontos dolog figyelembe vételével helyreállítható a családi harmónia.


A Babák könyve 1. (Sírás) e-bookban pontosan elmondom, hogyan!

Én magam rengeteg energiát, időt fektettem bele és több százezer forintot fizettem azért, hogy megszerezzem a megfelelő tudást és tapasztalatot a sírás témakörében.

Neked ezt a töredékéért adom át, mert szeretném, ha minél több családhoz eljutnának azok az információk, amelyek sok-sok boldog perccel ajándékozzák meg őket.